За нас

За нас

Спортна академия Atletico ARTEN

Нека открием потенциала на вашето дете, за да го насочим към най-подходящата за него активност.

Заповядайте в нашето голямо семейство - ние тренираме и комуникираме на приятелско ниво. Всичко започва като игра, с възможност до професионално израстване. Стремим се да бъдем пример за децата, за да изградим основни положителни навици и умения у тях, които прерастват в начин на живот.

Ние работим и се развиваме, за да предложим най-доброто обучение по спорт и изкуство на вашето дете!

 

За нас

Ние сме спортна академия Atletico ARTEN - изграден екип от професионалисти, които работят изцяло за по-доброто бъдеще на вашите деца!

Основната ни дейности са спорт и изкуство, които преподаваме в детските градини, училищата, през уикенда и всички ученически ваканции. 

Нашата мисия е да изградим не само деца-спортисти, но и здрави, уверени, целеустремени, социални и щастливи млади хора, които са готови да се справят с

предизвикателствата пред тях. 

Разполагаме с голям екип от треньори по футбол, лекоатлетически подвижни игри, различни стилове танци (хип-хоп, модерни, латино и народни), актьорско майсторство и конна езда. Заповядайте на групови занимания, индивидуални тренировки, индивидуални и групови уроци по танци за възрастни (подготовка за първия сватбен танц и танци за други тържества)

Отличаваме се с висок професионализъм, имаме индивидуален подход, проявяваме търпение и отношение към всяко дете. Нашата мисия е да опознаем децата, да ги запалим към спорта и изкуството, да развиваме техните умения и да ги научим да работят в екип.

 
Спортна академия Atletico ARTEN

Защо да изберете нас?

Висококвалифицирани учители и треньори

Нашите опитни треньори и учители са и партньори в пътя на спорта на вашите деца - целят да ги запознаят с основите на спорта и изкуството, да им покажат най-добрите техники на изпълнение и да бъдат неотлъчно до тях по време на техния растеж

Възможност за начално развитие

Нашата спортна академия предлага тренировки за начинаещи, напреднали, както и подготовка за състезания по различните дисциплини. Нашите треньори мотивират децата и им показват възможностите за развитие.

Индивидуален подход към децата

Екипът ни има персонализиран подход към обучението на вашето дете, за да разкрие уникалните им нужди, способности и интереси, с цел да осигури оптимално преживяване на терена или в залата и бъдещо развитие в правилната насока.

Авторска програма на преподаване

Тренировките по футбол, лекоатлетическите подвижни игри, танците и другите активности се провеждат по авторска програма, съобразена с възрастта и уменията на децата.

Спортна академия Atletico ARTEN

Нашите цели

Спортна академия Atletico ARTEN е създадена под мотото “Бъдещето е в децата”!

Oсилената ни работа през годините е генерално насочена към по-добрия начин на живот на децата, в който спортът съществува като желано занимание, а не като задължение.

Основните ни цели са:

  • Да популяризираме спорта сред подрастващите;

  • Да им предложим интересни игри, упражнения и тренировки, които да създадат у тях трайно и положително отношение към редовните класни и извънкласни спортни занимания;

  • Да участваме активно във възпитанието на децата и да ги вдъхновим да развият потенциала, който притежават;

  • Правилна оценка за подбор и насочване към подходящата за тях спортна активност, според личните предпочитания, умения и качества;

  • Балансиране между социална и спортна дейност, в подходяща среда за развитие.

Нашият екип от учители и треньори отделят внимание на всяко дете, независимо дали тренира индивидуално, или в група. Работим с тренировъчни програми, съобразени с възрастта, целенасочени към развитие и усъвършенстване на техните физически и психически качества. Работим с деца на всички нива - от начинаещи, до такива със сериозни спортни амбиции.