Лятна академия

Лятна академия

Лятна академия за деца

Лятото е най-очакваното време за малки и големи. Освен морските почивки с мама и татко, децата могат да добавят доза интересни и въвличащи приключения със спорт и игри на открито. 

С тази цел създадохме и нашата спортна академия, подходяща за деца и тийнейджъри. Подарете им едно вълшебно ежедневие, включващо много ползи за детското здраве - за тяхното физическо, психическо и социално развитие. 

Можете да доведете вашето дете, ако е от 5 до 14 години и би се радвало да изпита едно различно изживяване сред мили и дружелюбни учители, треньори и връстници. При нас винаги е весело, така че детето ви няма да скучае, а времето минава за един миг. 

Лятната академия се провежда по време на лятната ваканция, всеки делничен ден, от 8 до 18 часа. Тук практикуваме популярни спортни активности и имаме специално подготвена целодневна програма за всеки ден.

Началната точка е винаги една и съща - приемаме децата всеки ден в 8 часа, в нашите спортни  бази - в гр. София, на ул.Коломан 1 Сок Славия или на бул.Петко Каравелов 5 /близо до централен вход на южен парк.

 

Програма и активности

 

Мисията, с която създадохме и организираме ежегодишно спортната академия, е децата да изживеят невероятни и запомнящи се моменти, които ги стимулират да развиват ценни умения и да разкрият своите таланти. Изградили сме сигурна и приятелски настроена среда, без излишен стрес и притеснения. 

 

Нашите педагози и треньори залагат на комбинативна програма - израстване чрез спорт и забавление, за едно щастливо детство. Програмата е различна за различните възрастови групи и обхваща занимания от сутрин до вечер. 

 

Ето как протича един ден при нас:

 

08:00-09:30 - Приемане на децата

09:30-10:00 - Лека атлетика

10:00-11:00 - Кънки на лед

11:00-12:00 - Тенис на корт/Футбол/Танци

12:00-13:00 - Обяд

13:00-14:00 - Конна езда/Баскетбол

14:00-15:00 - Актьорско майсторство

15:00-16:00 - Бокс/Футбол/Танци

16:00-16:30 - Следобедна закуска

16:30-17:00 - Подвижни игри

17:00-18:00 - Взимане на децата (свободна игра)

 

Активностите са разнообразни (футбол, лекоатлетически подвижни игри, танци, и др.), а времетраенето е съобразено с издръжливостта на децата и техните възможности. Ще играем отборни игри, ще се разхождаме сред зеленина и спокойствие, за да дадем най-доброто време на вашите деца.

 

От спорта и движението има редица ползи:

 

 • Обща издръжливост, гъвкавост и ловкост;

 • Изграждане на мускулна маса;

 • Поддържане на здравословно тегло;

 • Подобряване на баланса и координацията;

 • Подобряване на общото социално развитие;

 • Повишаване на самочувствието и увереността;

 • Придобиване на лидерски умения;

 • Придобиване на умение за вземане на бързи решения.

Лятна академия за деца

Защо да изберете нас?

Висококвалифицирани учители и треньори

Нашите опитни треньори и учители са и партньори в пътя на спорта на вашите деца - целят да ги запознаят с основите на спорта и изкуството, да им покажат най-добрите техники на изпълнение и да бъдат неотлъчно до тях по време на техния растеж

Възможност за начално развитие

Нашата спортна академия предлага тренировки за начинаещи, напреднали, както и подготовка за състезания по различните дисциплини. Нашите треньори мотивират децата и им показват възможностите за развитие.

Индивидуален подход към децата

Екипът ни има персонализиран подход към обучението на вашето дете, за да разкрие уникалните им нужди, способности и интереси, с цел да осигури оптимално преживяване на терена или в залата и бъдещо развитие в правилната насока.

Авторска програма на преподаване

Тренировките по футбол, лекоатлетическите подвижни игри, танците и другите активности се провеждат по авторска програма, съобразена с възрастта и уменията на децата.

Лятна академия за деца

Какво ще получат децата в лятна академия Atletico ARTEN?

 

Нашите педагози и треньори целят да покажат на децата, че истинското забавление е в играта, сред природата. Затова им предлагаме:

 

 • Внимание и сътрудничество;

 • Ежедневни занимания със спорт, движение и интересни истории, далече от екранни устройства и вредна храна;

 • Нови запознанства, които често прерастват в приятелства за цял живот;

 • Иновативен подход за насърчаване на активно участие на всяко дете в различни дейности, което изгражда амбициозна и осъзната личност в бъдеще;

 

Присъединете се към лятна академия Atletico ARTEN, за да осигурете пълноценно лято, изпълнено с много емоции за вашите деца!