Дейности Стадион Славия

Дейности Стадион Славия

Дейности Стадион Славия

Стадион “Славия” предлага един от най-добрите терени в София, наред с изградения спортен комплекс, който осигурява игри на открито и закрито.

В спортна академия Atletico ARTEN залагаме на качественото обучение, затова и избрахме нашите тренировки за деца да се провеждат на стадион Славия.

Активности за деца на стадион Славия от Atletico ARTEN

Футбол

Футболната игра е любимо занимание за всяко момче, а превръщането му във футболна легенда - най-голямата мечта. Ние, заедно с нашите сертифицирани треньори, можем да превърнем детето ви в професионален футболист. 

Имаме богат опит в работата с деца, като се стремим да ги вдъхновяваме, а тези, които имат желание за развитие на по-високо ниво, селектираме и изпращаме на проби в ПФК Славия 1913 АД. 

Футболът за деца на стадион Славия е забавление и възможност за развитие, така че дайте възможност на децата си да се изявят на терена - доверете се на желанието им за игра. Към момента имаме подготвителни набори 2017 г.,2016 г. ,2015 г. ,2014 г. ,2013 г. ,2012 г., така че възрастта почти няма значение, когато детето има желание да играе футбол. 

Актьорско майсторство с Ивайло Захариев

Уловете магията на киното и театъра с уроците по актьорско майсторство, които се провеждат с филмовата звезда от “Под прикритие” - Ивайло Захариев. Заниманията са всеки уикенд.

Знанията, които Вашите деца ще натрупат по актьорско майсторство в спортна академия Atletico Arten, включват развиване на творческо мислене, силна памет, лидерски умения, изграждане на сценично поведение и влизане в различни сценични образи. 

Актьорството майсторство е един добър старт както за професионалното развитие като артист, така и в личностно изграждане на всеки друг човек. 

Ако смятате, че детето Ви има талант, доведете го при нас, за да разкрием актьора в него. 

Модерни и хип хоп танци

Полетете с ритъма на танца - с професионално обучение по модерни и хип хоп танци в спортен комплекс “Славия”. При нас са най-добрите професионалисти, които ще въвлекат вашите деца в танца по интересен начин. Само с няколко урока ще “запалим пламъка” в техните очи. 

Танцът е динамичен начин за изразяване със свой собствен почерк - чрез стила, движението и ритъма. Нашето обучение е целенасочено към селектиране на отбори, с които ще посещаваме различни състезания на местно и чуждестранно ниво. Вярваме, че можем да се отличим сред най-добрите, защото децата показват завидни постижения, но на първо място се забавляват и обичат да танцуват. 

Дейности Стадион Славия

Защо да изберете нас?

Висококвалифицирани учители и треньори

Нашите опитни треньори и учители са и партньори в пътя на спорта на вашите деца - целят да ги запознаят с основите на спорта и изкуството, да им покажат най-добрите техники на изпълнение и да бъдат неотлъчно до тях по време на техния растеж

Възможност за начално развитие

Нашата спортна академия предлага тренировки за начинаещи, напреднали, както и подготовка за състезания по различните дисциплини. Нашите треньори мотивират децата и им показват възможностите за развитие.

Индивидуален подход към децата

Екипът ни има персонализиран подход към обучението на вашето дете, за да разкрие уникалните им нужди, способности и интереси, с цел да осигури оптимално преживяване на терена или в залата и бъдещо развитие в правилната насока.

Авторска програма на преподаване

Тренировките по футбол, лекоатлетическите подвижни игри, танците и другите активности се провеждат по авторска програма, съобразена с възрастта и уменията на децата.

Дейности Стадион Славия

График на активности за деца на стадион Славия

 

Спортна академия Atletico ARTEN има гъвкав график за провеждането на активности - през седмицата и уикенда. С оглед работата и ангажиментите на родителите и децата, нашата цел е да осигурим подходящо извънкласно време, за да може всяко дете, което има желание, да ги посещава и да се развива.

Футбол

  • Четвъртък и Петък - 19:00 ч. - 20:00 ч., набор 2017,2016 - Терени СОК Славия

  • Събота и Неделя - 10:00 ч. - 11:00 ч., набор 2015,2014 - Терени СОК Славия

  • Събота и Неделя - 11:00 ч. - 12:00 ч., набор 2013,2012 - Терени СОК Славия

Актьорско майсторство

  • Събота и Неделя - 10:00 ч. - 12:00 ч.

Модерни и хип хоп танци

  • Понеделник и Сряда - 17:00 ч. - 18:00 ч., от 1 до 3 клас

  • Вторник и Четвъртък - 19:00 ч. - 20:00 ч., от 4 до 7 клас

Вашите деца се обучават от най-добрите професионалисти! Доведете ги при нас, за да усетят атмосферата на спорта и да преценят сами дали усещат дадена спортна активност със сърцето си и имат желание да се развиват.

Вратите на спортна академия Atletico ARTEN са винаги отворени за Вашите деца.

Очакваме Ви!